• No products in the cart.
a

Despre Noi

Unde florile sunt inspirația noastră

Buchete si aranjamente pentru
momente speciale!

Cu o experiență în domeniu de peste 25 de ani, pot spune cu bucurie că am trăit această viață printre flori. Trăiesc emoția fiecărui eveniment la care lucrez și transmit acest lucru prin creațiile pe care le realizez. Misiunea mea este de a te consilia pornind de la cele mai mici detalii: culori şi flori preferate, tema evenimentului, personalitatea ta, modelul rochiei de mireasă, buget, în aşa fel încât să iasă totul exact aşa cum ţi-ai imaginat. Buchetul de mireasă va fi cel mai frumos accesoriu pe care îl vei purta în ziua nunţii şi, în funcţie de el, vor fi gândite toate celelalte aranjamente florale.``

a

Viziunea si misiunea noastra

O florărie care se angajează să ofere inovații florale și cultivă relațiile cu clienții pentru a le oferi o experiență înfloritoare și memorabilă, prețuind loialitatea angajaților și receptivitatea la nevoile comunității. Orchidée Boutique se angajează să ofere clienților săi o experiență plăcută de achiziționare de produse și servicii de calitate și, în același timp, sprijină creșterea și dezvoltarea angajaților.

Evenimente Unice

Înțelegem importanța florilor în ziua ta specială.
Oferim îndrumări de la florarii noștri experți și avem o gamă largă de stiluri, culori și dimensiuni din care să alegeți, în funcție de dorințele și nevoile dumneavoastră pentru ziua nunții. Putem realiza aranjamente mese, aranjamente prezidiu, decor exterior, decor biserică, buchet mireasă, cocarde și brățări. Aspectul poate fi elegant și simplu sau extravagant și grandios. Dorim să vă ajutăm să vă transformați visele în realitate. Ne putem întâlni cu tine în persoană sau putem discuta solicitarea ta la telefon sau prin e-mail. Florile pot fi ridicate sau livrate la locul evenimentului. Știm cât de solicitante sunt pregătirile pentru un astfel de eveniment, așa că vrem să vă fie convenabil să vă confirmați comanda și să vi se aducă florile în siguranță la momentul perfect.

Funerare

Realizăm aranjamente florale care semnifică dragoste și grijă.
Aranjamentele florale vă pot ajuta să le arătați celor dragi că sunteți acolo și că vă pasă. Aranjăm florile având în vedere asta. Asigurându-ne că aranjamentele noastre florale sunt pregătite cu grijă, cu ingrediente care vor semnifica dragoste și grijă. Aranjamentele florale pot reflecta o stare de spirit și pentru cei care au trecut într-o perioadă dificilă. Suntem aici pentru a vă oferi un aranjament floral pentru inmormantare. Vă putem răspunde la orice întrebări pe care le aveți prin telefon sau prin e-mail și putem adăuga un mesaj din partea dumneavoastră pentru a merge împreună cu aranjamentul floral. Aranjamentul poate fi livrat înaintea unui eveniment. Spune-ne cum putem fi aici pentru tine.