• No products in the cart.

Florile – vestitorii primei zi de școală

Pe măsură ce se apropie prima zi de școală, fiul sau fiica ta devine din ce în ce mai entuziasmat și emoționat. Majoritatea copiilor abordează începutul anului școlar cu un amestec de emoție și entuziasm. Începuturile mereu au o doză de mister, dar ei așteaptă cu nerăbdare să-și vadă vechii prieteni și să-și facă alții noi. Dacă vă pregătiți să vă trimiteți fiul sau fiica la școală, cu un buchet de flori puteți începe o nouă tradiție care va face tranziția de la vacanța de vară la anul școlar. Iată câteva idei:

1. Oferă profesorului un răsfăț floral

Un cadou floral poate transmite multe mesaje: stimă, respect, admirație, mulțumire, recunoștință. Florile vor înviora sala de clasă pentru ca toată lumea să se bucure în prima zi de școală. De asemenea, dacă preferați o plantă în ghiveci, unul dintre avantajele acesteia este că poate rămâne în clasă, iar elevii să se ocupe de îngrijirea ei și să-i observe evoluția.

2. Oferă-i copilul un ierbar

Nu trebuie să aruncați acel vechi buchet floral. Îl puteți păstra pentru totdeauna transformând florile proaspete în flori uscate. Doar luați niște materiale pentru uscarea florilor de la magazinul local de artizanat, luați niște hârtie groasă colorată și creați-vă propriile semne de carte florale.

Copilul dumneavoastră. poate înmâna aceste semne de carte profesorilor în prima zi de școală. Aceste semne de carte florale sunt, de asemenea, grozave cadouri pentru colegii de clasă, așa că împachetează câteva în plus în rucsacul copilului tău.

3. Salutați cu flori

Tu și fiul sau fiica ta poți petrece ultimele zile ale vacanței de vară făcând un sortiment de meșteșuguri florale pe care să le înmânezi în prima zi de școală.

Nimic nu poate face prima zi de școală complet lipsită de stres, dar puteți folosi flori pentru o mai bună dispoziție, pentru a vă face noi prieteni și pentru a vă distra mai mult. De la meșteșuguri florale până la flori proaspete, există o mulțime de moduri de a încorpora flori într-una dintre cele mai mari zile din viața copilului tău.